K novele zákona o obecnom zriadení - Filko, Ján
Komentár k zákonu č. 369/2004 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon Slovenskej národnej rady č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a zákon č. 615/2004 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon Slovenskej národnej rady č. 369/1990Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov a zákon č. 302/2001 Z.z. o samospráve vyšších územných celkov v znení neskorších predpisov. Odlišnosti novej právnej úpravy oproti predchádzajúcej právnej úprave a názory autora na tieto zmeny.