[ Personálna politika ] - Múčka, František
Z obsahu: Ako nájsť talent vo vlastných radoch. Firmy sa učia, čo s tými, ktorí svoju pozíciu prerástli. Ľudí si preosieva každý po svojom - spôsoby vyhľadávania závisia od potrieb firmy, jej kultúry, či guráže personálneho šéfa. Popularita testovacích laboratórií občas prekrýva ich nedostatky.