Využitie metód rozhodovania v procese dizajnu distribučného kanála s nábytkom - Kita, Pavol
Cieľový trh podniku a hľadanie alternatívy distribučných kanálov. Služby spojené s nákupom nábytku a ich rozlišovacia úloha medzi konkurenčnými formátmi predajní. Metódy identifikácie rozsahu požadovaných služieb: rozdielová a faktorová analýza. Výsledky prieskumu zameraného na očakávania spotrebiteľov vo vzťahu k službám distribučného kanála. Postoje spotrebiteľov k nábytku v jednotlivých formátoch predajní.