Vliv daní a sociálních transferů na rozdělení příjmů v České republice - Klazar, Stanislav
Empirická analýza vplyvu daní a sociálnych transférov na rozdelenie príjmov v ČR v rokoch 1999 a 2002. Vybrané metodologické problémy skúmania redistribučných efektov verejných rozpočtov.