Methodological aspects of the Czech rural areas research after the EU accession - Majerová, Věra
Český vidiek a poľnohospodárstvo vstúpili od mája 2004 do novej etapy svojho vývoja. Metodologické začiatky výskumu vidieckych oblastí. Obsah empirického výskumu vidieckych oblastí. Budúce zameranie, metodologické prístupy a možnosti výskumu českého vidieka a poľnohospodárstva.