Pohľad spotrebiteľov na kvalitu - Šinková, Terézia
Informatizácia spoločnosti a súčasný trend budovania dôvery zintenzívnením komunikácie so spotrebiteľmi paradoxne vyvoláva obavy o kvalitu a neškodnosť potravín. Význam a ciele komunikácie so spotrebiteľmi. Očakávaná a skutočná kvalita potravín. Sprehľadnenie kvality. Európski spotrebitelia sú skeptickí voči geneticky modifikovaným potravinám. Informovaný výber.