Výzkum dopadů reformy veřejných financí na malé a střední podnikání v Moravskoslezském kraji - Blechová, Beáta
Analýza dopadov reformy verejných financií na malé a stredné podnikanie v ČR. Výskum dopadov reformy ukázal, že tento vplyv je menší, než firmy predpokladali a i než oficiálne miesta uvádzajú. Realizácia výskumu. Identifikačné údaje o firmách. Právne formy podnikania. Veľkosť obratu. Odbor podnikania. Reformné kroky. Závery výskumu.