Praktické aspekty manažérstva duševného vlastníctva v malých a stredných podnikoch (správna prax v oblasti ochrany a zhodnocovania duševného vlastníctva) vývoj ekonomického prostredia a význam duševného vlastníctva v SR - Knopp, Juraj
Skúsenosti členských štátov Európskej únie v oblasti manažérstva duševného vlastníctva (DV). 10 zásad pre integráciu DV do podnikateľskej praxe malých a stredných podnikov: