Povinnosti fyzických a právnických osôb v dôchodkovom poistení - Dittler, Peter
Povinnosti zamastnávateľov v dôchodkovom poistení. Špeciálne povinnosti služobných úradov a služobných orgánov, v ktorých fyzické osoby vykonávajú štátnu službu. Povinnosti fyzických osôb, za ktoré platí poistné na dôchodkové poistenie štát.