Zdanění motorových vozidel v zemích EU a reforma veřejných financí v České republice - Láchová, Lenka
Daňové nástroje používané v jednotlivých členských štátoch EÚ k zdaneniu motorových vozidiel. Odlišné spôsoby zdanenia motorových vozidiel v rámci EÚ. Jednorazová registračná daň. Pravidelná ročná daň spojená s používaním motorových vozidiel. Daň z pridanej hodnoty. Dane z pohonných hmôt. Odstránenie daňových prekážok na vnútornom trhu EÚ. Zmena českej právnej úpravy v súvislosti s pristúpením k EÚ.