Emocionálne pôsobenie značky - Lesáková, Dagmar, 1949-
Budovanie značiek ako úsilie diferencovať produkt od ostatnej ponuky. Zámer značkovej politiky - vytvoriť značkou jedinečné predajné posolstvo. Značka ako prostriedok na vyjadrenie "ega". Mágia značky pozostávajúca z imidžu a vzťahov značky. Vizuálne metafory využívané v značkách.