[Strategický marketingový manažment] - Spišák, Robert
Publikácia Dagmar Lesákovej a kolektívu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave prezentuje základné poznatky a doporučenia na tvorbu komplexných marketingových koncepcií ako bázy pre trhové a marketingové stratégie. Marketingová stratégia je v puiblikácii objasňovaná z rôznych uhlov pohľadu. Publikácia venuje tiež pozornosť novým koncepciám upevňovania pozície na trhu.