Svätý grál marketingu možno nájdete počítačom... - Babiak, Martin
Simulácie popisujú činnosť prvkov systému s cieľom modelovať jeho výsledné správanie. Podstata multiagentových simulácií (MAS). Možnosti nasadenia MAS - na simuláciu demografických procesov, v antikorupčnom výskume, na skúmanie odlišností individuálneho a kolektívneho správania. Uplatnenie MAS v spoločenských vedách. Špecifiká marketingového výskumu pre MAS aplikácie.