Lidské značky v marketingové komunikaci - Kahoun, Filip
Účasť celebrít v reklamných kampaniach na podporu firemných značiek alebo značiek výrobkov je dnes bežnou komunikačnou praxou. Informácie z histórie. Reklama s celebritou má vyšší komunikačný účinok ako reklama bez celebrít. Vysvetlenie.