Kjótsky protokol nadobudol platnosť - Bucha, Tibor
Medzinárodný dohovor o znižovaní skleníkových plynov vypúšťaných do ovzdušia podpísaný 141 štátmi sveta. Európska únia a obchodovanie s emisnými kvótami. Národný alokačný plán Slovenska. Nespokojnosť slovenských podnikov s výškou emisnej kvóty.