Štátne hranice sa stali fikciou - Sotník, Alexander
Rozhovor autora článku s veľvyslancom Poľskej republiky a ministrom Ekonomického a obchodného oddelenia Veľvyslanectva Poľskej republiky v Bratislave. Rozvoj poľsko-slovenských hospodárskych vzťahov. Vzostup exportu poľnohospodárskych výrobkov. Vysoká zamestnanosť v poľnohospodárstve. Poľskí podnikatelia a zvyšovanie ich konkurencieschopnosti. Spolupráca v oblasti cestovného ruchu.