[ Odmeňovanie verejných zamestnancov ] - Horníková, Zuzana
Z obsahu: Logika v odmeňovaní verejných zamestnancov sa presadzuje ťažko. Verejná správa sa začína o svoje výstupy zaujímať. Ministerstvo financií: Slovensko veľa zamestnáva aj veľa platí. Tŕnistá cesta k univerzalite sa už začala. Sociálny systém by mal poskytovať každému rovnaké podmienky, na osobitné výhody si musia nájsť peniaze rezorty samé.