Basel II - pohled z praxe
Príprava dát pre Bazilej II. Požiadavky finančných inštitúcií na zaistenie potrebných dát z informačných systémov. Riešenia pre poskytovanie dát pre kapitálovú primeranosť. Architektúra dátového skladu vhodného pre Bazilej II. Konsolidované rozhranie Bazilej II v rámci bankových skupín.