Rozvoj regiónov z programu Základná infraštruktúra - Kollárová, Zuzana
Ciele programu Stratégia rozvoja konkurencieschopnosti Slovenska do roku 2010 (tzv. Lisabonská stratégia pre Slovensko). Strategický prístup k regionálnemu rozvoju. Priority Národného rozvojového plánu na roky 2004-2006. Operačný program Základná infraštruktúra. Využitie Európskeho fondu regionálneho rozvoja. Znižovanie regionálnych disparít a vyváženejší regionálny rozvoj v rámci SR.