Základné zásady Zákonníka práce a ich význam - Jendrálová, Anna
Základné zásady Zákonníka práce - základné princípy pracovného práva, ktorými sa majú riadiť pracovnoprávne vzťahy. Práva fyzických osôb vyplývajúce zo Zákonníka práce. Povinnosti zamestnávateľa v záujme ochrany života a zdravia zamestnancov. Povinnosti vyplývajúce z pracovného pomeru. Porušovanie zásad Zákonníka práce a sankcie. Príčiny neplatného skončenia pracovného pomeru. Praktické príklady.