Nehnuteľnosti sa stávajú skutočnou súčasťou lízingu - Brondošová, Jana
Pred tromi rokmi bolo neprekonateľnou prekážkou rozšírenia lízingu nehnuteľností dvojité zdanenie, ktoré v roku 2005 zaniklo. Odlišnosti finančného prenájmu nehnuteľností. Trendy v prenájme nehnuteľností. Súperenie lízingových spoločností a bánk. Ceny sú zhruba na rovnakej úrovni. Porovnanie lízingu a bankového úveru. Štruktúra lízingu nehnuteľností v Európe. Najvýznamnejšie lízingovky na slovenskom trhu.