Daňové a nedaňové výdavky - Jarinkovičová, Valéria
Vymedzenie pojmov daňový a nedaňový výdavok. Jednotlivé druhy daňových a nedaňových výdavkov. V prílohe - zaradenie hmotného majetku do odpisových skupín.