Úplné znenie vyhlášky o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou
Úplné znenie vyhlášky o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou MF SR č. 55/1994 Z.z. v znení vyhlášky MF č. 59/1995 Z.z., vyhlášky MF SR č. 353/1996 Z.z. a vyhlášky č. 735/2004 Z.z. Vyhláška nadobudla účinnosť 1. 1. 2005 s výnimkami.