Význam zavedenia a stratégia budovania systému štátnej pokladnice v Slovenskej republike - Beličková, Kornélia, 1966-
Vznik a funkcie štátnej pokladnice. Úlohy a štruktúra štátnej pokladnice. Hlavné funkcie rozpočtového a finančného riadenia verejných financií. Prehľad o zabezpečovaní základných funkcií štátnej pokladnice vo svete.