Komentár k vyhláške o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou - Dorociaková, Anna
Komentár k vyhláške MF SR č. 55/1994 Z.z. v znení neskorších predpisov. Podmienky pre povinnosť používania elektronických registračných pokladníc. Definovanie niektorých ďalších pojmov pre účely vyhlášky. Názov tovaru a pomenovanie služby. Pokuty.