Cross-selling bankovních produktů - Juřík, Pavel
Cross-selling patrí medzi sledované parametre výkonov bánk, ktorého výška závisí nielen na ponuke produktov a distribučnom mixe, ale i na znalosti potrieb klientov. Aké výsledky dosahujú banky a čo im pri tom pomáha. Najúspešnejšie banky v počte produktov na klienta. Business intelligence v oblasti marketingu a v oblasti bankovej prevádzky. Pobočková sieť hrá v strategických plánoch bánk taktiež významnú rolu.