Evropská platební karta na obzoru - Zátka, Milan
Zhrnutie základných dohôd európskej bankovej komunity o postupe smerom k jednotnému platobnému priestoru SEPA (Single Euro Payment Area). Spoločné platobné systémy a predpokladané vlastnosti platobnej karty SEPA. European Payments Council a SEPA. Európska centrálna banka ako iniciátor projektu.