Čo prinesie daňová reforma v Slovenskej republike (niektoré otázky daňovej politiky vyplývajúce zo zámerov daňovej reformy) - Borodovčák, Michal
Daňová reforma od roku 2004. Zámery daňovej reformy. Dopad daňovej reformy na jednotlivé skupiny obyvateľstva SR. Znižovanie priamych a zvyšovanie nepriamych daní. Zlučovanie základnej a zníženej sadzby DPH. Účinky rovnej dane na daň z príjmov. Rozpočtové efekty daňovej reformy. Dopad daňovej reformy v nadväznosti na vstup Slovenskej republiky do Európskej únie.