Prvá potravinová banka - Polakovič, Ivan
Ustanovujúce zhromaždenie predstaviteľov organizácií na založenie Potravinovej banky na Slovensku. Funkcia potravinových bánk - zásobovanie, distribúcia, činnosť a organizácia. Boj proti chudobe a šírenie myšlienky sociálneho cítenia.