K úlohe bankového sektora pri reštrukturalizácii ekonomiky SR v transformačnom období - Fifeková, Elena
Retrospektívny pohľad na štruktúru slovenskej ekonomiky. Rozsah, smer a rýchlosť štrukturálnej transformácie. Problémy reštrukturalizácie podnikateľského sektora v deväťdesiatych rokoch. Vývoj vybraných ukazovateľov bankového sektora. Reštrukturalizácia bankového sektora. Efekty dopadu reštrukturalizácie bankovej sústavy na reštrukturalizáciu podnikovej sféry.