Čínsky textil ničí podniky v USA aj Európe - Pálková, Dana
Prudký rast dovozu čínskych textilných výrobkov do USA a do krajín EÚ. Ochranné opatrenia - perspektíva zavedenia dovozných kvót. Konkurencia pre domácich výrobcov. Reakcia Číny na možné opatrenia.