Zacíleno na zákazníka - Železník, Petr
Do finančníctva prichádza druhá generácia IT reprezentovaná štandardnými a flexibilnými back-office systémami integrovanými s front-office a riešením Business Intelligence či CRM, postavených na koncepte podnikových služieb (ESA Enterprise Service Architecture). Konkurencieschopnosť podporovaná informačnými technológiami. Nová generácia riešení: Customer Intelligence. CRM: Optimalizácia starostlivosti o klienta. Systémy novej generácie na báze ESA.