India a Čína s novým partnerstvom
Strategické partnerstvo za mier a prosperitu dvoch ázijských gigantov Číny a Indie. Dohoda podporujúca diplomatické a ekonomické vzťahy. Spoločný postup ku globálnym výzvam a ohrozeniam. Rámcová dohoda na vyriešenie pohraničného sporu.