Prístupy k riadeniu finančných rizík v činnosti finančných inštitúcií - Chapčáková, Alexandra
Finančné riziká a príležitosti. Klasifikácia rizík. Základné kroky pri riadení rizika. Modely finančného rizika a ich počítačová podpora. Nové trendy v prístupoch k riadeniu rizika.