Organizačná kultúra a prostredie - Bačišin, Vladimír
Slovensko na ceste trhovej ekonomiky už 15 rokov. Charakteristika podnikateľského prostredia jednotlivých období. Zmena riadenia podnikateľských procesov (business proces management). Zaostávajúca organizačná kultúra a boj s konkurenciou. Úloha vrcholného manažmentu v organizačnej kultúre podniku.