Optimalizační model operativního řízení vysokopecního provozu s fuzzy parametry - Čemerková, Šárka
Vymedzenie problematiky operatívneho riadenia prevádzky vysokej pece a na jej základe identifikácia cieľov a prvkov optimalizačného modelu operatívneho riadenia a poukázanie na oblasti možného uplatnenia fuzzy prístupu. Vymedzenie úlohy operatívneho plánovania. Formulácia úlohy optimálneho rozvrhovania výroby na jednotlivé vysoké pece. Matematický model úlohy optimálneho rozvrhovania výroby na jednotlivé vysoké pece.