Rizika vstupu Slovenské republiky do Evropské unie - Slepecký, Jaroslav
Charakteristika ekonomického prostredia Slovenska. Národná ekonomika v konkurenčnom prostredí. Poradie konkurencieschopnosti vyspelých krajín za rok 2002. Rizika vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie. Výhody a nevýhody vstupu.