Problematika zneužívání dominantního postavení ve výuce ekonomie - Fuchs, Kamil
Zložitý problém vymedzenia dominantného postavenia, ktorý je umocňovaný rastúcou otvorenosťou ekonomiky a narastajúcimi globalizačnými tendenciami. Zaradenie problematiky zneužívania dominantného postavenia do výučby ekonómie. Inštitucionálny a právny rámec ochrany súťaže.