Spotreba slovenských domácností a jej zmeny ako dôsledok transformačného procesu - Holková, Vieroslava
Konečná spotreba slovenských domácností v systéme národných účtov. Spotreba slovenských domácností podľa štatistiky rodinných účtov. Peňažné príjmy slovenských domácností. Peňažné výdavky slovenských domácností. Formovanie spotreby.