Realizace exportního případu a jeho specifika - Hradil, Vladimír
Priebeh exportného obchodného prípadu. Jednotlivé fázy: Príprava obchodných operácií - zahraničný trh. Príprava obchodnej operácie - možnosti výrobcu. Vývozná obchodná operácia. Uzavretie obchodnej operácie. Poukázanie na špecifiká exportnej činnosti kovospracujúcej firmy v ČR.