Pohled malých a středních firem na produkty nabízené finančními institucemi v Moravskoslezském kraji - Janečková, Lidmila
Výskum vzťahu bánk a poisťovní k segmentu malého a stredného podnikania. Spolupráca finančných inštitúcií ako základ budúceho podnikania v regióne. Výskum využitia finančných služieb a ich hodnotenia v segmente malých a stredných podnikov na príklade Moravskosliezskeho kraja (ČR).