K vybraným determinantom zahraničného obchodu SR - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Vplyv teritoriálnej a komoditnej štruktúry zahraničného obchodu na ekonomiku krajiny. Obchodné ukazovatele SR od 1993-2001. Komoditná štruktúra medzinárodného obchodu SR. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu SR. Aspekty podpory medzinárodného obchodu SR. Bilancia tovaru a služieb v období 1995-2001.