Komentár k zákonu o nelegálnej práci - Piršelová, Dagmar
Zákon o nelegálnej práci č. 82/2005 Z.z. nadobudol účinnosť 1. 4. 2005. Zákon vymedzuje, čo sa považuje za nelegálnu prácu a nelegálne zamestnanie, ustanovuje zákaz jej vykonávania, výkon kontroly a postihy. V záujme jeho praktickej aplikácie v praxi, novelizuje niekoľko súvisiacich predpisov. Komentár k tomuto zákonu.