Novela zákona o zdravotnom poistení v praxi - Strýčková, Jolana
Novela zákona o zdravotnom poistení - zákon č. 718/2004 Z.z.- odstránila základné legislatívno-technické nedostatky zákona č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení. Účinnosť k 1. 1. 2005. Spôsob vykazovania preddavkov v zmysle vyhlášky MZ SR, príklady a otázky súvisiace s platením preddavkov a poistného.