Systémová komformita štátnych intervencií na mezoekonomickej úrovni - Šálka, Jaroslav
Teória hodnotenia štátnych intervencií. Cieľová konformita, koncepčná konformita, systémová konformita. Mezoekonomická úroveň. Druhy konformít. Systémová kontrola štátnych intervencií. Stupne systémovej konformity. Hodnotenie systémovej konformity na príklade dotácií v lesnom hospodárstve.