Veriteľská politika a úverové možnosti Medzinárodného menového fondu - Janok, Michal
Zdroje finančnej pomoci Medzinárodného menového fondu (MMF). Členské kvóty jednotlivých zakladajúcich členov MMF. Okrem členskej kvóty závisí objem financovania aj s podmienkami konkrétneho výpožičného okna - facilitou. Úverové facility MMF - základné, špeciálne. Postprogramový monitoring. Podmienenosť MMF.