Systém sociálního pojištění v České republice - Janoušková, Jana
Historický pohľad na systém sociálneho poistenia v Čechách. Reforma verejných financií v kontexte so sociálnym poistením. Prehľad sadzieb sociálneho a zdravotného poistenia vo vybraných krajinách v roku 2004.