Medzinárodná harmonizácia účtovníctva v oblasti verejného sektora - Kovalčíková, Antónia
Výbor pre verejný sektor (the Public sector committee) je stálym výborom Rady Medzinárodnej federácie účtovníkov, ktorý bol vytvorený na riešenie problémov v oblasti finančného výkazníctva, účtovníctva a auditu vo verejnom sektore na koordinovanej svetovej báze. Dokumenty vydávané Výborom pre verejný sektor. Štandardy IPSASs (International public sector accounting standards) - proces vytvárania, právomoc a rozsah ich právomoci. Prehľad medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor (IPSASs).