Teoreticko-matematická reflexe ekonomické konvergence - konstrukce mnohokriteriálních ukazatelů konvergence - Lebiedzik, Marian
Návrh sústavy mnohokriteriálnych ukazovateľov k hodnoteniu ekonomickej konvergencie. Vymedzenie makroekonomickej pozície ČR. Index štrukturálnej konvergencie. Index reálnej konvergencie. Index nominálnej konvergencie. Komplexný index konvergencie. Index napĺňania konvergenčných kritérií.