Princípy, nástroje a implementácia štruktúrnej politiky Európskej únie - Melišek, František
Formovanie štruktúrnej politiky Európskej únie. zameranie a princípy štruktúrnej politiky Európskej únie. Financovanie štruktúrnej politiky a štruktúrne fondy Európskej únie.